Wifi DuoBoost Magyarországon

Ne költsön többet az internet-előfizetésére. Inkább rendelje meg a Wifi DuoBoostot és élvezze a hihetetlenül gyors Wi-Fi-t. Magyarországon belül INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

A Wifi DuoBoost kizárólag online kapható. Kizárólag a hivatalos weboldalon történő vásárlás esetén biztosítjuk önnek a legjobb ajánlatot.

Pusztán annyit kell tennie, hogy megadja a szállítási adatokat a weboldalon, kifizeti a megrendelt terméket és mi minden másról gondoskodunk!

A WIFI DUOBOOSTRÓL

Kevés olyan dolog van, ami idegesítőbb, mint a lassú internet, vagy a házon belüli Wi-Fi „holt zónák”… Egy örökkévalóságig tart egy weboldal betöltése, a videó olyan sokáig pufferel, hogy már nincs is kedvünk megnézni, és a folyamatosan szakadozó videohívások végtelenül frusztrálnak. Ismerősen hangzik? Másodpercek alatt tökéletes megoldással szolgálunk ezekre az idegesítő problémákra. A mgoldás neve Wifi DuoBoost!

Ez a kompakt, de erős eszköz lehetővé teszi a WiFi sebességének és hatótávolságának növelését, úgy hogy „elkapja” a jelet a routerből, és felerősíti, hogy otthona legtávolabbi szegletébe is eljusson.

MITŐL KÜLÖNLEGES A WIFI DUOBOOST?

Ha önnek lassú az internetcsatlakozása, valószínűleg már számos módon próbálta megoldani a problémát. A WIFI „holtterek” megszüntetését szolgáló legtöbb megoldás, például a router áthelyezése, Wi-Fi csatorna átváltása vagy a vezetékes csatlakozás nem csak kényelmetlen, de bonyolult és egyesek számára lehetetlen is. Hiába hívogatja az internetszolgáltatóját, nem kap segítséget és mindig arra buzdítja, hogy válasszon még drágább szolgáltatást … a helyzet azonban nem változik!

A Wifi DuoBoost kis méretű, de hatásos. Otthononként rendszerint több eszköz használja a Wi-Fi-t. Ezzel a zseniális eszközzel ez sem jelent többé problémát. Az a legjobb a Wifi DuoBoostban, hogy önnek nincs szüksége különleges ismeretekre vagy további felszerelésre a beüzemeléshez. A Wifi DuoBoost az ön meglévő routeréhez csatlakozik és azzal működik együtt; elég, ha bedugja a fali aljzatba.  A Wi-Fi sebessége és lefedettsége azonnal javul az otthonának minden pontján és nem kell ezért többet fizetnie az internetszolgáltatójának!

HOGYAN MŰKÖDIK A WIFI DUOBOOST?

A legtöbb router túl gyenge egy modern otthon igényeinek kielégítésére. Nemcsak, hogy nem elég több eszköz használatára, a jel gyakran nem fogható egy vastagabb falon, több emeleten, vagy egyéb akadályokon keresztül…

Ön valószínűleg tudja, hogy ez mit eredményez: hosszú betöltési idő, videopufferelés, általánosan gyenge csatlakozás… A Wifi DuoBoost 3 egyszerű lépésben képes megoldani a problémáját:

 1. Az otthonában bárhol dugja a készüléket az aljzatba (további tipp: még hatékonyabb, ha a „holttér” közepén csatlakoztatja)!
 2. Csatlakoztassa a routerhez!
 3. Élvezze a gyors internetet otthona minden szegletében!

De pontosan hogyan is működik a termék? A Wifi DuoBoost a már meglévő Wi-Fi jelet fogadja és azt az otthonában erősebb és gyorsabb jelként vetíti tovább. Ennyire egyszerű!

FŐBB JELLEMZŐK

 • Gyorsabb, erősebb és megbízhatóbb Wi-Fi jelet biztosít
 • Növeli a letöltés és feltöltés sebességét
 • Bárhova csatlakoztatható a ház körül
 • Kiküszöböli a WiFi „holt zónákat”
 • Könnyű telepítés
 • WPS Funkció
 • Mindenki számára megfizethető!

KI VEHETI IGÉNYBE A WIFI DUOBOOSTOT?

A Wifi DuoBoost azok számára előnyös, akik otthonukban vagy a munkahelyükön gyorsabb és megbízhatóbb internetet és nagyobb lefedettséget szeretnének. Legyen Ön egy szenvedélyes játékos, a filmek szerelmese, vagy egy hallgató, aki szeretné, hogy az összes információ mindig rendelkezésre álljon: a Wifi DuoBoost mindenki igényeinek megfelel.

MIÉRT A WIFI DUOBOOST?

4 indok:

 1. Sebesség: ön csatlakozást követően azonnal játszhat online, filmet nézhet, YouTube-ot nézhet, megszakítás nélküli videohívást bonyolíthat stb. a gyorsabb és erősebb Wi-Fi csatlakozással!
 2. Hihetetlenül egyszerű telepítés: csak dugja be, csatlakozzon és élvezze!
 3. Univerzális: bármely Wi-Fi routerrel, telefonnal, laptoppal és tablettel kompatibilis.
 4. Költséghatékony: jelentősen javítja a Wi-Fi csatlakozást és nem kell többet fizetnie az internetszolgáltatójának.

MENNYIBE KERÜL A WIFI DUOBOOST MAGYARORSZÁGON?

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: a Wifi DuoBoost iMagyarországon most korlátozott idejű promóciót folytat, amelynek keretében ön ezt a lenyűgöző WI-Fi sebességfokozó eszközt 50%-kal OLCSÓBBAN, 39 999.98 Ft helyett pusztán 19 999.99 Ft-ért vásárolhatja meg. INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

HOGYAN ÉS HOL VÁSÁROLHATOM MEG A WIFI DUOBOOSTOT?

A Wifi DuoBoost online kapható a termék hivatalos weboldalán. Ha ön a weboldalról vásárol a lehető legkedvezőbb áron kap minőséget.